Last minute plan..Port Dickson

Apa yang best kat Port Dickson sekarang?Last pergi tahun lepas.Ingat nak bawak anak-anak pejabat yang dikasihi bercuti.

Komen sikit. 

Komen tempat penginapan yang ada kosong sekali + tempat makan dan tempat -tempat menarik.

Dalam kepala saya dah terbayangkan tempat menenangkan untuk saya siapkan beberapa kerja tertangguh yang memerlukan fokus lebih je.
Biarlah diorang bersuka ria.Tak cukup korum lagipun,3 anak lagi belum cuti.

Next month nak jelajah Utara seminggu dengan my kids.Nak jumpa pengedar Utara sekali.

Pengedar Nismilan yang nak jumpa saya dialu-alukan.😀

#LastMinutePlan #PortDickson #Vacation

Leave a Comment