Jatuh cinta lagi..Lagi-lagi ku jatuh cinta

    

 

Jatuh cinta kali kedua dengan Hair Mosturizer with Serum (HMS)

Saya kongsi pengalaman saya sendiri semalam di wall. Ramai yang berminat dan bagi feedback positif.

Saya share lagi gambar rambut anak saya selepas guna HMS

Gambar sebelum di ruangan komen ye

Ni status semalam :

Nampak tak rambut Syaimah yang kerinting dan kering tu jadi macam mana selepas guna Hair Mosturizer with Serum?

Bila pegang pun,Ya Allah,serius cakap lembut sangat.Tak puas pegang 😄
Dah berapa kali basuh pun maintain lembut dan rambut kelihatan bersinar tapi tak berminyak.

#PelembapRambutdenganSerum #PertamaDiMalaysia

Post asal—-> https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1849578765063796&id=100000350704948

Siapa nak guna gambar dan testimoni dipersilakan.

#HairMosturizerwithSerum

 

Leave a Comment