PEMBERITAHUAN

Mohon kepada semua pengedar,pengguna,friendlist,follower,mahupun sesiapa pun yang terbaca. Minta jasa baik anda untuk share.Saya jarang minta orang share,tapi kali ni saya mohon jasa baik anda.

***********************************

Cakap salah,tak cakap pun lagi salah.Tapi bila melibatkan aduan dari ramai pengguna dan pengedar,saya harus buat post macam ni.
Dulu saya abaikan sahaja bila ada pengguna atau pengedar mengadu.Tapi diam saya tu mendatangkan lebih banyak masalah sehingga menjejaskan nama produk dan syarikat kami.

Oleh itu,tolong baca mesej dalam poster ini dan bantu saya sebarkan banyak-banyak.

Kalau nak tahu pengedar sah yang aktif di FB ,boleh lihat di ruangan komen sebab list pengedar kami di website masih sedang dikemaskini.

Saya akan minta mereka komen mengikut negeri.

*************************************

Awas,ada banyak produk yang mengelirukan di luar sana dan menipu pelanggan.

Usah beli produk tak berdaftar yang dijual murah dan dilambakkan di kedai-kedai jamu ,pemborong dan penjual persendirian yang tak bertanggungjawab.

Perhatikan ejaan Asmak (bukan Asma)

Kotak Esklusif 2 dalam 1 (kotak tabung)

Produk yang ada trademark -Registered dengan MyIpo

Bernotifikasi dengan KKM

Diedarkan oleh syarikat Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (MHAMSB)

Boleh juga didapati variasi 10ml, 50ml selain 30ml

 Tidak mengandungi bahan terlarang

HQ dan Pejabat Urusan di Bentong,Pahang

Website Rasmi : mham.com.my

Dijual oleh pengedar sah yang ada ID sahaja.Hubungi 019-9708897 untuk info pengedar sah.Sila rujuk di ruangan komen post ini.

Elakkan beli produk yang tiada info pengeluar,tidak berdaftar dan menggunakan logo halal palsu.

Ramai menyangkakan itu produk keluaran syarikat MHAMSB sehingga menjejaskan imej kami dan syarikat.Orang lain buat salah,kami yang kena.

Saya yakin anda pasti pandai baca kan. 😌

Mereka yang didapati terus mengelirukan pengguna boleh didakwa bukan sahaja oleh kami,tetapi pihak yang berkuasa.Oleh itu bertanggungjawablah dengan apa yang anda jual ye.

Kalau tersalah langkah tak apa,belum terlambat untuk cuba mengikut peraturan yang ada.

Nor Fazilah Abd Mohd,
Founder Asmak

No automatic alt text available.

Leave a Comment