Saya Nak Berniaga Tapi Saya Tak Tahu Nak Berniaga Apa

“Saya nak berniaga tapi saya tak tahu nak berniaga apa”

Benda biasa yang berlaku masa awal-awal kita nak berniaga sebab tu kita perlu kenalpasti dulu produk apa yang kita nak jual.

Nak jual produk ni tak boleh hentam keromo je. Antara tips saya nak share dengan anda ialah :

 Pilih produk yang mempunyai permintaan dan dapat menyelesaikan masalah pelanggan.
 Pilih produk yang telah terbukti ramai yang berjaya melakukannya.
 Pilih SATU sahaja bisnes yang paling mudah, cepat dan boleh dikembangkan lebih besar (scalable).
 Bagi yang bekerja, mulakan bisnes secara part-time sebelum full-time. Ambil pengalaman terlebih dahulu.
 Pilih salah satu atau kedua-dua medium offline atau online.
 Pilih bisnes yang modal permulaan sedikit, sederhana dan tidak terlalu besar.

Tahukah anda kesemua tips ini ada pada Asmak. 😍

Yaaa semua tips ini ada pada kami dimana produk kami produk yang sentiasa mendapat sambutan disamping modal permulaan hanya RM 100 sahaja !!

Fuhhhh mana nak cari bisnes yang macam ni.

Nak tahu lebih lanjut mengenai Asmak jom kita borak-borak. Saya akan guide anda 🙋🏻‍♂

#MinyakHerbaAsmak #AsmakByMhamsb #MinyakViral #LakuKeras#GoNaturalForABetterLife

 

Leave a Comment