Tandanya Daku Betul Nak Bantu

Bila Faz ajak join jadi pengedar Asmak, itu tandanya daku betul nak bantu. Bende proven buat apa kita nak makan sorang kan. Kalau tipu, takkan lah Faz top 10 dalam kalangan stokis 1 Malaysia.

Faz bermula dari bawah tau. Bukan sejenis manusia ada duit pon. Merangkak nak capai dari satu tangga ke satu tangga. Semput nak kumpul modal nak upgrade. Sebab semuanya atas usaha sendiri.

Faz surirumah tok tok. Tak pernah kerja. Alahh, setakat kerja part time tu pernah lah. Tu pon nak lepaskan belanja raya bantu suami. Lepas raya aku menganggur balik. Camtu lah setiap tahun sebelum terjebak dengan Asmak.

Dugaan? Anytime je boleh bungkus kalau tak kuat. Angan-angan kalau setakat di bibir, memang tak kemana. Perlu disemat dengan azam & kesungguhan. Datanglah dugaan macam mana pon, kita tetap akan kuat.

Macam sekarang, Faz mabuk alahan. Banyak masa habiskan tidur je. Kurang dah nak layan prospek & customer. Tapi kalau tak kuat, dah lama bungkus. Tapi ape guna selama ni bina kejayaan tapi nak hancurkan kerana kita mengandung.? Ramai yang stop bisnes sebab mengandung. Alasan? Mabuk.

Biar slow asalkan tak berhenti. Jangan sesekali berhenti. Kelak kau yang rugi.

Kalau Faz kata, Faz pakar bantu surirumah buat income korang percaya tak?๐Ÿ˜‹

Posted by Fazlina Kamarazaman on Friday, October 12, 2018

 

Leave a Comment